dissabte, 18 d’octubre del 2008

Actes

  • Acte 2

Ja an passat quinze meso des que va morir l'Andreu però la M Rosa encara segueix triste i no ho supera, però la Tomssa segueix pensant que es uan gandula i que només fa que donar problemes a la gent però d'altra banda el Quirze actua com a pare i la defensa i li diu que lo millor es es torni a caasar amb un altre home per altra part es celebra uan reunio per veure que fan ja que no cobren.

Un dia la M Rosa visita al metge i ell li diu que si es casa amb un altre milorara la seva salud.

Un dia ella te un somni en el que en Marçal ocupava en lloc de l'Andreu i a partir d'aquell dia se sent atret per ell pero ho amaga i decideix que lo millor es marxar lluny d'aqui.

Comença la reunió i decideixen fer uan carta explicant la seva inconformitat però l'única que sap escriure es la M Rosa, en Marçal li dictara la carte i es queda sol amb ella peró a mesura que la carta avança las paraules adopten un altre significat i es torna amb uan declaració, li diu que a sufrit molt i que s'ovlidi ya de l'Andreu ella pensa que en Marçal te gelos de l'Andreu i sen va.

En Marça les queda sol i reflexionant arriba a la conclusió de que la M ROsa està enamorada d'un altre homa i que el matarà sigui qui sigui

Ella li diu al seu germa en Quierze que s'en va a la vila per estar lluny d'aqui i cuan s'assabenta la Tomassa li dona unes pessetes que tenía estalviades, demostran que l'estima.

Però entra en Marçal i pregunta que passa? i eell Badori li diu que la M Rosa s'en marxa lluny d'aqui, en aquest momnet começa una picabaralla i ella intenta impedir-ho.

Per la nit ella pensa que si li pasa algua ncosa a en marál ella sería la culpable quan de sobte piquen a la parta , obra, i es en Marçal que diu que esta ferit i ella li diu que l'estima que voldria casar-se amb ell en Ma´çal começa a fer soroll per que tothom vingui i els vegi junts de tal manera que aixi es tincren que casar i entra en Quirze fet una fera i diu que matarà a la M Rosa pero entre tots el consegueixen parar