dijous, 9 d’octubre del 2008

Personatges

Tots el personatges pertanyen a un grup social baix.

  • Maria Rosa es el personatge principal ya que l'obra gira el seu entorn. És la germana den Quirze, pert tant la cuñada de Tomassa, es una dona jove que està casada amb l'Andreu, treballa rentant la robo de la gent de la carretera i al principi de l'obra la trobem molt enamorada del seu marit que el va coneixer mentre veremaven.
  • Badori és un personatge que ve de un altre lloc i es posa a treballar en la acarretera graccies a en Gepa. Ell s'enamora de la Maria Rosa quan aquesta queda viuda. És un home valent perque s'enfrenta a en Marçal sense tenir por.
  • Tomassa és la dona den Quierze per tant, la cuñada de la Maria Rosa, ella es molt treballadora, ella diu lo que pensa sense por a lo que pensin els altres, ya que ella vol tenir el mateix poder que els homes. Està desequilibrada ya que fa notar els seus sentiments. És un persontatge histrionic ya Que canvia molt de estat d'anim. Crititca a la Maria Rosa ya que no entén perque la Maria Rosa es compadeix tant.
  • Quirze és el germa gran de la Maria Rosa i marit de la Tomassa, però quan parla de la MAria Rosa es sent com el seu pare ya que li porta uns 20 anys i la protegeix durant tota l'obra.
  • Gepa és un simple treballador, però es veu bina persona ya wue ayuda a en Badori a integrarse i actua com un detectiu per descobrir qui va matar L'Andreu
  • Marçal es un dels protagonistes pricipals de l'obra ya que es qui mata al capatàs i inculpa a l'Adreu, però tot aixo ho fa perquè estpa enamorat de la Maria Rosa
  • Xic i Calau no hi ha molt que dir només que son dos treballadors comuns amic de tota la colla

1 comentari:

Laia Ramos ha dit...

Moltes faltes d'ortografia, però bon contingut!